Vacht vilten

Datum: vrijdag 15 juni
Aantal plekken beschikbaar: 3
Kosten: €95,00

Op deze workshop gaat u een kleed vilten van een hele schapenvacht. Je legt de vacht uit en met de natte vilttechniek ga je hem net zolang vilten tot er een mooi kleed onstaat. Het is een hele klus en vergt aardig wat kracht.

De workshop begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Alle kosten zoals koffie/ thee/ fris,iets lekkers en lunch, zowel als de materialen zijn inbegrepen.

In verband met het inkopen van de vachten graag zo vroeg mogelijk opgeven. Ook is het belangrijk om van te voren op te geven wat voor vacht u wilt, blond, bruin, grijs enz en glad, krul of lang haar.

Aanmelden

Wil je je graag opgeven voor deze workshop? Vul dan het formulier hiernaast in. Nadat je op "aanmelden" hebt geklikt wordt je direct naar iDeal doorverwezen en kun je de kosten van de workshop betalen.

Wanneer de betaling succesvol is afgerond ontvang je een bevestigingse-mail met alle informatie. Dit is meteen je toegangsbewijs. Print deze uit en vergeet deze niet mee te nemen.

Ben je onverwachts verhinderd? Geef dit zo snel mogelijk aan ons door. Bij tijdige afmelding (tot 1 week van te voren) krijg je het volledige bedrag retour.

* verplichte velden

Betalen