Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Louise de Colignystraat 37
1723KM Noord-Scharwoude
E-mail: info@atelierkarbonkel.nl
 
KvK 54426138
BTW 851300650B01
Bankrekening KNAB  NL49KNAB0255297203 tnv Atelier Karbonkel

Algemeen

 1. Atelier Karbonkel is een atelier en webwinkel voor zelfmaakpakketten,  patronen, wol en kant en klare produkten.
 2. Atelier Karbonkel houdt zich het recht voor een bestelling te weigeren. De klant wordt hiervan altijd op de hoogte gebracht.
 3. Artikelen worden zo waarheidsgetrouw mogelijk afgebeeld en beschreven. Afwijkingen in kleur, tekst, type zijn echter voorbehouden.

Prijzen

 1. De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW. Verzendkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen. Voor het afronden van de bestelling worden de verzendkosten vermeld. Prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Verzendkosten

 1. De verzendkosten voor verzendingen binnen Nederland tot 100.00 euro bedragen 3.50 euro, voor zelfmaakpakketten en patronen. Voor bestellingen boven 100.00 euro worden geen verzendkosten in rekening gebracht.
 2. De verzendkosten voor alle "kant en klaar"producten en wol bedragen 6.95 euro. Voor bestellingen boven de 150.00 euro worden geen verzendkosten gerekend.
 3. Verzendkosten naar het buitenland zijn afhankelijk van gewicht en bestemming en worden apart berekend.

Betaling

 1. Betaling kan zoals aangegeven tijdens bestellen, (met iDeal of vooruitbetaling)
 2. In geval van vooruitbetaling dient de betaling volledig en binnen 10 dagen na orderdatum door Atelier Karbonkel ontvangen te zijn, Waarna de bestelling zal worden verzonden. Na 10 dagen vervalt de bestelling.

Verzenden

 1. Atelier Karbonkel streeft ernaar de bestelling binnen 3 dagen na plaatsing van de order aan te bieden bij Post.NL. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend.
 2. Mochten artikelen onverhoopt niet voorradig zijn dan worden deze z.s.m. nagezonden. Dit wordt altijd op de factuur vermeld. Mochten artikelen lang op zich laten wachten, dan zal er altijd overleg met de klant zijn en kan de klant de betreffende artikelen eventueel annuleren. Atelier Karbonkel zal in dat geval voor terugbetaling zorgdragen.

Retourneren

Wij doen er alles aan om u via onze site goed te informeren over onze artikelen. Mocht een artikel toch niet aan uw verwachtingen voldoen dan kan het onder bepaalde voorwaarden geruild of geretourneerd worden.

 1. Retourneren of ruilen van artikelen kan alleen wanneer de artikelen nog in originele staat van verzending zijn. Kosten voor retournering zijn voor rekening van de klant. Retourzendingen die onvoldoende zijn gefrankeerd worden geweigerd.
 2. Retourneren van pakketten kan alleen, als vooraf is aangegeven dat het om een zichtzending gaat!!! Het pakket wordt dan verzegeld om illegaal kopiëren van patronen te voorkomen. Het retourneren van patroonbladen is niet mogelijk.
 3. Bij onvolkomenheden aan artikelen zijn de kosten van de retourzending voor rekening van Atelier Karbonkel.
 4. Retourneren of ruilen kan in ALLE gevallen ALLEEN NA OVERLEG met Atelier Karbonkel en dient binnen 3 werkdagen na ontvangst van het artikel te zijn gemeld.

Klachten

 1. Wij dragen er zorg voor uw bestelling correct af te handelen. Mochten er desondanks klachten zijn dan horen wij dit graag van u en zoeken we naar een passende oplossing. U kunt dan een mail sturen naar: info@atelierkarbonkel.nl